• Tickets

   Geen tickets in deze groep.
  • Shared Dining

   Mediterraanse proeverij voor een special prijs bij restaurant NU in Eersel. Let op: Voor 2 personen hoeft u uiteraard maar 1 tickets á € 47,50 aan te schaffen.

   € 47,50

Contact
club@ed.nl
088-0139940
Over dit evenement

Genieten bij restaurant NU en het “shared dining” ED Club menu

Restaurant NU is gevestigd in een prachtig historisch rijksmonument aan de authentieke markt in Eersel. De voormalige notariswoning uit 1872 beschikt over een fraaie, grote tuin waar u zich  in mediterrane sferen waant. In de volledig omheinde tuin worden bruiloften, borrels en barbecues georganiseerd, maar natuurlijk is het daar ook goed toeven met familie of vrienden voor een lekkere lunch of diner.

ED-Club menu

Het menu is shared dining. Dit fenomeen komt voort uit het gezellig samen tafelen zoals we dat vroeger al deden bij moeder met de pannen op tafel! Gezellig samen tafelen en proeven van de heerlijke mediterraanse gerechten. Het menu wordt bereid met ingrediënten die bij voornamelijk lokale leveranciers worden gehaald.

Het voorgerecht is een proeverij van drie voorgerechten:

 • Spaanse garnaaltjes, knoflook, olijfolie, peper (Een Spaanse klassieker! De garnaaltjes worden in de olie bereidt waardoor ze helemaal vol van de knoflook en spaanse peper smaak zijn)
 • Carpaccio, truffelmayonaise, Reypenaer kaas  (huisgemaakte carpaccio van graangevoerd rund, met een oude Hollandse geraspte kaas en truffelmayonaise)
 • dag soep

Het hoofdgerecht bestaat ook uit een proeverij van drie gerechten:

 • Kabeljauw, gegrilde groenten, langoustine-saus ( een hollandse vis met een saus getrokken van langoustines)
 • Catalaanse kip, ontbijtspek, rozemarijn-jus ( de kip wordt gegaard in de saus waardoor het een exhte smaakexplosie is!)
 • Melanzane, aubergine, courgette, tomaat ( een Italiaans vegetarisch gerecht)

Het nagerecht is een Kersenparfait, amarene, bastogne (parfait is een ijsbereiding die we zelf doen, ook wel stilstaand bevroren ijs genoemd)

 

Dit mooie menu bestelt u voor slechts € 47,50 voor twee personen inclusief heerlijk glas prosecco vooraf. Op zaterdag en op feestdagen is het niet mogelijk de vouchers te gebruiken. 

 

Restaurant NU markt 21 5521 AK Eersel 0497-517174

Deelnemerslijst

A. Kerver
A. Luijben
A. Takken
A. Den Ouden
A. Van Falier
A. Van Geest
A. Van der Weerden
A. Van der Weerden-Peelen
A. De Haas
A. Hovens
A. Heesakkers
A. Van de Laar
A. Van Gool
B. Verdonk
B. Van der Putte
stukadoorswerken Ben van der Putte
B. Van de Ven
C. Damsteeg
C. Beijk
C. Mulders
C. Mourik
Restaurant NU
Markt 21
5521 AK EERSEL