• Tickets

   Geen tickets in deze groep.
  • Schrijf u in voor de wachtlijst!

   Ontvang als eerste bericht als er een extra datum bepaald is.

   Gratis

   Uitverkocht
   Wachtlijst
Over dit evenement

De Abonneedag in de drukkerij is helemaal uitverkocht! Schrijf u in voor de wachtlijst en ontvang als eerste bericht over een extra datum.

 

Abonneedag in drukkerij 

Zes dagen per week ligt hij bij u op de mat of in de brievenbus. Maar weet u wat er allemaal komt kijken bij het maken van uw krant? Dat in 24 uur een bijna complete nieuwe krant wordt geschreven, vormgegeven, gedrukt én bezorgd?

We willen u als abonnee graag eens vertellen en laten zien wat er in een etmaal kranten maken gebeurt. En waar kunnen we dat beter doen dan in onze drukkerij in Best, waar elke dag en nacht het duizelingwekkende aantal van een miljoen kranten wordt gedrukt. Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad en BN deStem gooien op zondag 27 mei de deuren open. U wordt ontvangen in de papierhal, waar enorme rollen papier metershoog liggen opgestapeld en robots af en aan rijden om ze op de pers te leggen. Daarna kunt u op eigen gelegenheid een rondwandeling maken door de drukkerij, waarbij u op diverse plaatsen uitleg krijgt en natuurlijk de pers ziet draaien. U volgt de versgedrukte kranten naar de afdeling distributie, vanwaar ze worden uitgereden door een groot deel van Nederland. Uiteraard is ook de redactie aanwezig, onder meer de hoofdredacteuren en enkele columnisten, om kennis te maken en uw vragen te beantwoorden.

We verwachten dat er veel belangstelling is en uiteindelijk is het aantal abonnees dat we kunnen ontvangen beperkt. Schrijf u daarom snel in via de link hier onder, en kies het tijdstip dat u het beste uitkomt.

Tot ziens op 27 mei!

LET OP: helaas is de abonneedag niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Informatie

 • Wat:  Abonneedag drukkerij
 • Waar: Tormentil 1 Best
 • Wanneer:  27 mei 2018
 • Tijd: Verschillende tijden
 • Prijs: Gratis!
Contact
club@ed.nl
088-0139940
Tormentil 1
5684 PK Best
NL