• Tickets

   Geen tickets in deze groep.
  • Restaurant Olio

   5 gangen verrassingsdiner. Voor 2 personen hoeft u uiteraard maar 1 ticket a € 49,50 aan te schaffen.

   € 49,50

   Uitverkocht
Contact
club@ed.nl
088-0139940
Over dit evenement

Een verrassingsdiner bij Restaurant Olio

ED Club heeft samen met Restaurant Olio uit Nuenen een smakelijk arrangement voor u samengesteld. In een prachtige ambiance kunt u genieten van een vijfgangendiner, inclusief amuses voor slechts  € 49,50 voor twee personen.

Restaurant Olio is een Frans/Mediterraans restaurant gelegen aan de Moorvensedijk 2 in Nuenen. Sinds 2006 zijn Pascal en Francis Janssen hier de uitbaters. Zij hebben sindsdien de inrichting en het pand een compleet andere uitstraling weten te geven. De chefs werken uitsluitend met dagverse producten die zorgvuldig worden geselecteerd. Restaurant Olio en ED Club willen u als abonnee graag kennis laten maken met deze keuken en hebben iets moois voor ED abonnees in petto.

Arrangement Voor u als abonnee begint de avond met twee amuses, gevolgd door een speicaal samengesteld vijfgangendiner dat is afgestemd op het jaargetijde. Welke gerechten u krijgt voorgeschoteld blijft een verrassing, maar zowel vis als vlees zullen bereid worden. Per twee personen betaalt u hiervoor slechts  € 49,50. Het aanbod geldt alleen in de maanden oktober, november en december.

Ziet u zichzelf al genieten van een goed glas wijn en heerlijke gerechten bij de openhaard? Zoek dan een tafelgenoot en profiteer van dit voordelige arrangement. Kijk op ed.nl/club voor meer informatie en reserveren. Bon apetit! Let op: Na het bestellen van de voucher, kunt zelf de reservering maken

Deelnemerslijst

A. Fleskens
A. Hunsche
A. Jacobs
A. Merkx
A. Swinkels
A. Putmans
Putmans Verenigingsmanagement
A. Bennenbroek
A. Van Gerwen
A. Shandrovski
A. Van den Bogaart
A. Van den Bogaartal
A. Vermeulen
A. Van de Wetering
A. Kessels
Mevr.
A. Vogels
A. Meulemans
A. De Greef
A. Heesakkers
A. Wolters
A. De Ridder
Restaurant Olio
Moorvensedijk 2
5674 XC Nuenen
NL