This event is sold out

Over dit evenement

Dit is een evenement van Eindhovens Dagblad, Brabants Dagblad, BN DeStem en de Gelderlander. 

Bloem & Tuin: al 25 jaar hét evenement voor de tuinliefhebber

Tuininspiratie in een sfeervolle omgeving De meest bijzondere planten, prachtige bloemen en sfeervolle tuinen; je vindt het allemaal bij Bloem & Tuin. Tijdens dit tiendaagse evenement wordt al het moois op het gebied van buitenleven samengebracht op een prachtige locatie, midden in de bossen van Landgoed Gulbergen in Nuenen. Laat je inspireren door de nieuwste trends, ontdek unieke bloem- en plantsoorten en maak kennis met de mooiste producten en beste leveranciers om jouw buitenomgeving om te toveren tot een droomtuin.

Kom genieten tijdens onze jubileumeditie! Dit jaar bestaat Bloem & Tuin 25 jaar. En dat vieren we met een spetterende jubileumeditie! Van 13 tot en met 22 juli nodigen we je uit om te komen genieten van een bijzonder programma boordevol tuininspiratie. Tijdens een wandeling door het prachtige natuurgebied Gulbergen kom je langs verschillende bloemen en planten en ontdek je mooie aangelegde tuinen, kunstobjecten en tuinornamenten. Daarnaast kun je deelnemen aan leuke workshops en in contact komen met talloze specialisten op het gebied van bijvoorbeeld tuinarchitectuur. En ook dit jaar hebben we diverse internationale kwekers op Bloem & Tuin die hun kennis delen over bijzondere bloem- en plantsoorten. Even uitrusten doe je met een lekker hapje en drankje bij een van de sfeervolle eetkraampjes en gezellige zitjes die Bloem & Tuin rijk is. Kortom: de 25e editie van Bloem & Tuin biedt alle ingrediënten voor een heerlijk, ontspannen dagje uit!

Club aanbieding

Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan zijn er 1000  Bloem & Tuin jubileumarrangementen beschikbaar. Met dit arrangement krijg je, naast gratis toegang voor 2 personen tot het evenement, ook een aantal extra’s zoals gratis parkeren, twee bonnen voor koffie/thee,  en een leuke plant kado. En dit voor € 19,95 voor 2 personen. Zolang de voorraad strekt.  op = op.  

Informatie

  • Wat: 2 x entreebewijs
  • Waar: Nuenen
  • Wanneer:13 juli t/m 22 juli 
  • Inclusief: Parkeerticket, gratis plant::SmileyZ (Rudbeckia hirta) en p.p. 1 kopje koffie/thee
  • Prijs: €19,95 voor 2 personen
Contact
club@ed.nl
088-0139940
Bloem en Tuin
Schoutse Vennen 15
5674 TK Nuenen
NL